ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ VESPA CLUBS 2013 - 18/06/2013

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ VESPA CLUBS 2013

 

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ VESPA TROPHY 2013

ΤΙ ΕΙΝΑΙ: To Vespa Trophy είναι το tourist trophy που σχετίζεται με την ετήσια εκδήλωση Vespa World Days.

ΠΟΥ: To Vespa Trophy αφορά όλη την Ευρώπη. Για το 2013 στόχος είναι το Hasselt στο Βέλγιο.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Σε επίσημα μέλη (με κάρτα μέλους) του κάθε τοπικού Vespa Club, αναγνωρισμένου από το παγκόσμιο Vespa World Club. Κάθε τοπικό Vespa Club που θα συμμετάσχει στην εκδήλωση, θα κατεβάσει ένα αντίγραφο του Travel Book (το αναγκαίο αρχείο για τη συλλογή σφραγίδων).

  • ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ: Κάθε τοπικό Vespa Club που θα συμμετάσχει στην εκδήλωση, θα πρέπει να εγγραφεί στο web site - www.vespatrophy.com και να κατεβάσει ένα αντίγραφο του Travel Book. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, το Vespa Club καταβάλλει μόνο τα συνήθη τέλη σύνδεσης στο internet που εξαρτώνται από τη διαμόρφωση χρήσης του υπολογιστή και το συμβόλαιο που έχει συνάψει με τον πάροχο.
  • Τα Travel Books θα εμπεριέχουν:

 • Όνομα του Vespa Club
• Όνομα Προέδρου του Vespa Club ή του ανθρώπου που είναι υπεύθυνος
• Αριθμό αναγνώρισης του Travel Book
• Λογότυπο, όνομα και website του Trophy
• Αίτηση στοιχείων επικοινωνίας


 

Υπάρχει χώρος για τους συμμετέχοντες να συμπληρώσουν: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail του αρχηγού του εκάστοτε group (οι πληροφορίες ζητούνται για να γίνει επικοινωνία σε περίπτωση νίκης).

Το Travel Book θα διατίθεται μαζί με έναν χάρτη που μπορείτε να συμβουλεύεστε στο website. Ο χάρτης θα δείχνει τους διάφορους dealers με τα “Piaggio Check Points”, που θα συμμετάσχουν σε αυτή τη πρωτοβουλία. Αυτό θα βοηθήσει τα Vespa Club, να καθορίσουν το δρομολόγιο από την πόλη αναχώρησης προς την πόλη άφιξης (που για όλους είναι το Hasselt στο Βέλγιο).

ΠΟΤΕ: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω προσωρινούς όρους:
- Έναρξη την 10η Μαΐου, δημοσίευση των Travel Books στο www.vespatrophy.com
- Συλλογή σφραγίδων, από 3 Ιουνίου έως 14 Ιουνίου
- Από τις 20 Ιουνίου και κατά τη διάρκεια των Vespa World Days 2013 στο Hasselt, θα γίνεται παράδοση των Travel Books (έως 22 Ιουνίου 10:00πμ)
- 22 Ιουνίου, ανακοίνωση του νικητή κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου

ΣΚΟΠΟΣ: Ο στόχος του Trophy είναι να φτάσει στο Hasselt, έχοντας επισκεφθεί όσα περισσότερα “Piaggio Check Points” με όσες περισσότερες Vespa είναι δυνατόν.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΝΤΩΝ: Κάθε φορά που το Vespa Club θα παρουσιάζεται σε έναν από τους dealers που συμμετέχουν στη πρωτοβουλία, θα σφραγίζεται το Travel Book του. Αντίστοιχα, ο dealer θα σημειώνει τον αριθμό αναγνώρισης του Travel Book και τον αριθμό των Vespa που παρουσιάστηκαν (όχι των αναβατών) ανά Club. Ο υπεύθυνος του Vespa Club θα πρέπει να τραβήξε φωτογραφία (από κινητό ή ψηφιακή φωτογραφική) μπροστά στο κατάστημα.  

 Φωτογραφίες σε φιλμ ή άλλο format πέραν του ψηφιακού, δεν είναι δεκτές.

 

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΚΟΡ: Κατά την άφιξη στο Hasselt, κάθε Vespa Club θα παραδώσει το Travel Book και θα κατεβάσει τις φωτογραφίες του στον αντίστοιχο χώρο. Το Travel Book, πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, ευανάγνωστο και συμπληρωμένο σε όλα τα επίπεδα (μη τήρηση των παραπάνω επισύρει ποινή αποκλεισμού από το Trophy).

 

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΚΟΡ: Το συνολικό σκορ για κάθε Vespa Club θα είναι το άθροισμα του κάθε check point. Για κάθε σφραγίδα, πολλαπλασιάζουμε τον αριθμό των Vespa με την αξία της χώρας (όλες οι χώρες θα έχουν αξία 2 βαθμών, εκτός του Βελγίου που θα έχει 1).

Παράδειγμα:

 

          Αριθμός Vespa   «Αξία» χωρών σε πόντους   Σκορ
Χώρα                        
CH                 5                                      2                        10

FR                 6                                       2                       12

FR                 6                                       2                       12

BE                 5                                       1                        5

BE                 6                                       1                        6

Vespa Trophy Σκορ                                                     45

 

ΝΙΚΗΤΗΣ: Θα ανακηρυχτεί το Vespa Club με το υψηλότερο σκορ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, νικητής ανακηρύσσεται το Vespa Club που τα μέλη του θα έχουν τη μεγαλύτερη ηλικιακή διαφορά ανάμεσα στο νεότερο και γηραιότερο μέλος (η διαφορά μετράται μόνο στην ηλικία των οδηγών και όχι συνοδηγών, συνοδών κτλ).

ΔΩΡΟ: Στο νικητή θα απονεμηθεί το συμβολικό βραβείο trophy, “Vespa Trophy 2013”.
Πριν γίνει ανακοίνωση, θα ελεγχθούν οι κάρτες των μελών των club για το τρέχον έτος. Σε περίπτωση παρατυπίας, το Vespa Club εξαιρείται από το Trophy.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1) Ο συμμετέχων έχει επίγνωση του γεγονότος ότι: μόνο τα Vespa Club που έχουν εγγραφεί στο www.vespatrophy.com και θα παραστούν στις Vespa World Days (Hasselt, 20 με 23 Ιουνίου 2013) γίνονται δεκτοί στο διαγωνισμό.
2) Ο συμμετέχων γνωρίζει ότι: Το Vespa Club World, υποστηρικτής του παιχνιδιού, επιφυλάσσεται να προβεί στους απαραίτητους ελέγχους για την ακρίβεια των στοιχείων που παρέχονται από τους νικητές και αν υπάρξει ανακολουθία ή η κάρτα μέλους δεν δύναται να παρουσιαστεί, η νίκη θα ακυρωθεί.
3) Σημειώνεται ότι η βασική προϋπόθεση για το έπαθλο, είναι ότι το Travel Book θα παραδοθεί σε καλή κατάσταση, και θα συνοδεύεται από τις φωτογραφίες, σε ψηφιακή μορφή, μπροστά από τους dealers/κατάστημα Piaggio.
4) Ο συμμετέχων δηλώνει εμμέσως, μέσω των λεπτομερειών του Travel Book, ότι αποδέχεται πλήρως τους κανονισμούς του παιχνιδιού, χωρίς καμία επιφύλαξη και επίσης δηλώνει ότι οι κανόνες που περιέχει θα πρέπει να ερμηνεύονται σύμφωνα με την αρχή της καλής πίστης.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Κατά το νόμο N°196/2003 τα παρεχόμενα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων θα επεξεργάζονται ηλεκτρονικά ή/και με το χέρι, προκειμένου να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και για την τελική δημοσίευση του ονόματος του νικητή στο Vespa Trophy 2013’s web site και σχετικών sites. Η παροχή των δεδομένων είναι προαιρετική, αλλά η μη παροχή τους αποκλείει τη δυνατότητα να κερδηθούν τα βραβεία. Σε κάθε περίπτωση ο συμμετέχων μπορεί να ζητήσει την ενημέρωση, διόρθωση και διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων, επικοινωνώντας με την ανάδοχο εταιρεία, στην ακόλουθη διεύθυνση: Vespa Club World - Viale Rinaldo Piaggio, 7 - Pontedera - 56025 Pisa (Ιταλία).